Кой е най-добрият строител на сайтове

Строителите на уебсайтове са идеалното решение за физически лица и малки фирми да стартират уебсайт, без да наемат разработчик. Въпреки това, намирането на най-добрия сайт строител може да бъде трудно за начинаещи.

Има толкова много строители на уебсайтове на пазара, как знаете кой е най-подходящото решение за вас?

В тази статия ще ви помогнем да изберете най-добрия уебсайт, като прегледате плюсовете и минусите на най-популярните опции.

\"\"

В тази статия ще сравняваме следните строители на уебсайтове. Ако се интересувате от конкретен уебсайт, тогава просто кликнете върху името, за да прескочите напред.

 1. WordPress.org
 2. Постоянен контакт с уеб сайт
 3. Gator от HostGator
 4. BigCommerce
 5. Shopify
 6. Weebly
 7. Squarespace
 8. GoDaddy Website Builder
 9. WordPress.com
 10. Wix
 11. BoldGrid
 12. Ucraft

  Изборът на най-добрия Website Builder – Какво да търсите?

Преди да сравните най-добрите строители на уебсайтове, ви препоръчваме да запишете какво искате да правите с уебсайта си? Какви са целите ви и какви функции бихте искали да видите на уебсайта си.

Например, можете да записвате неща като: да имате секция за блогове, фотогалерия, онлайн магазин, система за резервации, формуляр за контакт, плъзгач и др.

Ако не сте сигурни какво искате, тогава проверете вашите конкуренти или други сайтове за вдъхновение.

Повечето строители на уебсайтове предлагат интерфейс за изтегляне и пускане, за да изгради своя уебсайт. Можете да се възползвате от пробните профили, за да тествате, преди да вземете окончателно решение.

След това трябва да разгледате възможностите си за растеж. Ще добавяте ли редовни актуализации на уебсайта си? Имате ли нужда от блог раздел? Бихте ли продавали повече продукти на уебсайта си в бъдеще?

Трябва да се уверите, че строителят на уебсайта, който сте избрали, е способен да се справи с вашите нужди, докато вашият бизнес расте.

Това се каза, нека да разгледаме най-добрите платформи за изграждане на уебсайтове, за да направите вашия сайт, без да наемате разработчик.

1. WordPress

\"\"

WordPress.org (известен също като самоуправляван WordPress) е най-популярната платформа за изграждане на уебсайтове в света. Над 34% от всички уебсайтове в интернет се захранват от WordPress.

Забележка: Има две версии на WordPress. Има самостоятелно хоствани WordPress.org и WordPress.com. Ще говорим за WordPress.com по-късно в тази статия. Можете също така да прочетете нашите WordPress.org срещу WordPress.com сравнение за повече подробности.

Самостоятелно хостваният WordPress оглавява списъка ни с най-добър уебсайт, благодарение на неговата популярност, мощни функции, мащабируемост и лесна употреба.

WordPress е безплатна и с отворен код строител. Това означава, че имате максимален контрол върху уебсайта си в сравнение с всеки друг строител в този списък.

За разлика от други строители на уебсайтове, ще имате нужда от хостинг акаунт в WordPress и хост на вашия собствен уебсайт (това е много по-лесно, отколкото звучи).

Професионалисти:

WordPress ви дава пълен контрол върху всеки аспект на вашия сайт. Тя може да се използва за изграждане на всякакъв вид уебсайт. Например магазин за електронна търговия , форуми на общността , социална мрежа , уебсайт за членство и др.

Има хиляди предварително създадени теми на WordPress, които можете да използвате за дизайна на уебсайта си. Той също така има невероятно влачене и пускане на страница строители като Beaver Builder и Divi, които ви позволяват лесно да създадете свои собствени оформления на страници.

\"\"

Също така ще получите достъп до повече от 50 000 безплатни WordPress плъгина . Това са приложения за WordPress, които добавят допълнителни функции и функционалности към уебсайта ви.

WordPress е напълно преведен на десетки езици и може лесно да се използва за създаване на многоезични уебсайтове .

Когато разгледате всички горепосочени ползи, WordPress е най-евтиният уеб-строител на пазара.

Недостатъци:

Вие ще трябва да управлявате собствения си уебсайт, което означава, че ще трябва да се запознаете с нова система. Тази лека крива на учене лесно се преодолява от повечето потребители, но в началото се чувства малко трудно.

Също така ще трябва да поддържате актуализации на WordPress, актуализации на приставки и да създавате резервни копия.

Ценообразуване:

Докато WordPress е безплатен уебсайт строител, ще се нуждаете от име на домейн и уеб хостинг, за да получите уебсайта си на живо, който обикновено струва $ 14.99 / година и съответно $ 7.99 на месец.

За щастие, разработихме специално предложение за потребителите на WPBeginner. Можете да започнете уебсайт само за $ 2.75 на месец с Bluehost , официален препоръчан хостинг доставчик на WordPress. Те предлагат на нашите потребители 60% отстъпка за уеб хостинг, който идва с безплатен SSL и безплатно име на домейн.

С тази специална цена, WordPress е най-евтиният уебсайт строител в този списък за малкия бизнес.

За повече подробности вижте нашето ръководство за това как да направите уебсайт с инструкции стъпка по стъпка.

2. Постоянен контакт с уеб сайт

\"\"

Постоянен Контакт уебсайт строител е интелигентен AI захранва уебсайт строител, който ви помага да изградите потребителски уебсайт за минути. Това е сбъдната мечта за собствениците на малки фирми.

Професионалисти

Постоянният контакт е известен с това, че е водеща в света услуга за електронна търговия . След като са се вслушали в малките предприятия, те са решили да създадат първия в света създател на уебсайтове, който ви помага да създадете уебсайт за минути.

Можете да създадете уебсайт, като синхронизирате вашата бизнес страница във Facebook, или можете да използвате техния съветник, за да създадете напълно персонализиран уебсайт с персонализирани предложения за изображения и съдържание.

\"\"

Техният инструмент за изграждане на плъзгане и пускане улеснява персонализирането на оформлението на уебсайта ви. Можете да избирате от тяхната библиотека от над 550 000 безплатни професионални изображения, за да направите уебсайта ви визуално зашеметяващ.

Всички шаблони са мобилни приятелски извън кутията, така че вашият сайт ще изглежда страхотно на всички устройства.

Тъй като това е домакин решение на уебсайта, това е напълно безплатен сайт строител. Те също така предлагат 24/7 чат, електронна поща и телефонна поддръжка, което е чудесно за малкия бизнес.

Други характеристики на платформата включват създател на лого, форми за водене на олово, анализи на уебсайтове, електронна търговия и др.

Най-добрата част за Постоянния контакт е, че е безплатен уебсайт строител. Това означава, че можете безплатно да създадете уебсайт, блог и дори онлайн магазин.

Техният свободен план е доста щедър в сравнение с други строители в списъка, защото те ви позволяват да създадете онлайн магазин и да продавате продукти. Повечето други строители на уебсайтове ограничават плана за електронна търговия само до платени потребители.

Платеният план на Constant Contact също е много достъпен, започвайки от $ 10 на месец, което ви дава достъп до безплатен домейн и всичките им мощни функции.

Имайки предвид характеристиките, Постоянният контакт определено е един от най-евтините уеб-строители в този списък.

Против

Екосистемата за програмисти в момента е малка, така че няма разширения на трети страни, които можете да инсталирате на уебсайта си, за да добавяте нови функции, които не се предлагат от постоянен контакт.

Точно като всеки друг строител на уебсайтове, ако искате да свържете потребителско име на домейн, тогава ще трябва да преминете към платен план. Добрата част е, че те ви дават безплатно име на домейн, когато правите надстройка.

Ценообразуване:

Постоянен контакт предлага мощен безплатен уебсайт, който дори ви позволява да създадете уебсайт, блог и дори онлайн магазин.

Ако искате да използвате свой собствен домейн, да получите достъп до техните мощни функции и поддръжка по телефона, тогава ще трябва да надстроите до техния стартов план, който струва $ 10 на месец.

Техният бизнес плюс план струва $ 20 на месец, и то идва с разширени функции за уеб сайтове за електронна търговия.

Ако сте малък бизнес, който не иска да използва WordPress, тогава постоянният контакт определено е чудесен избор.

3. Gator от HostGator

\"\"

Gator е нов уебсайт строител от HostGator , един от най-популярните уеб хостинг доставчици в света. Gator строител е всичко-в-едно уебсайт сграда и хостинг решение, което го прави перфектен уебсайт строител за малкия бизнес.

Професионалисти

Gator е напълно хоствана платформа, така че не е нужно да се притеснявате за софтуера, актуализациите или резервните копия.

Той има интуитивен уебсайт, който ви позволява да избирате от 200+ професионални шаблони за уебсайт. Всеки дизайн идва с прости опции за персонализиране, които можете да конфигурирате от самия строител.

Можете да редактирате всеки елемент на страница с прост интерфейс за точка и клик. Можете също да плъзгате и пускате често използвани елементи като изображения, видеоклипове, фотогалерия , текст, колони, карти и формуляри за контакт .

Също така имате достъп до вградена библиотека със снимки, така че можете да намерите и добавите красиви снимки на уебсайта си.

Всички платени планове включват също безплатно име на домейн за вашия уебсайт. Планът за електронна търговия също така идва с възможността да настроите онлайн магазин и да продавате продуктите си онлайн.

Тъй като Gator е платен продукт, те не продават данните ви или не показват реклами на уебсайта ви.

Против

За разлика от други опции в списъка, Gator няма свободен план. Те също не предлагат безплатен пробен период.

Подобно на други собственици в списъка, не можете да наемете разработчик, който да ви помогне значително да промените дизайна на уебсайта си или да добавите нови функции към уебсайта си.

Ценообразуване

Платените от Gator плащания започват от $ 3.84 на месец, $ 5.99 на месец за премия и $ 9.22 за план за електронна търговия. Това определено е един от най-евтините уебсайтове в списъка.

Gator може да се използва за изграждане на малък бизнес сайт, магазин с ограничени артикули или фото галерия. Въпреки това, тя не е подходяща за силата на най-популярния уебсайт, WordPress.

4. BigCommerce

\"\"

BigCommerce е най-добрият строител на уебсайтове на електронната търговия на пазара. Ако търсите да създадете онлайн магазин, който мащабира, BigCommerce е платформата за вас. Той е снабден с всички вградени съществени функции, така че можете да поддържате високите си нива и полетата високи.

Професионалисти

BigCommerce е напълно хоствано решение за електронна търговия, така че не е нужно да се притеснявате за скоростта, сигурността или актуализациите на уебсайта. Те се справят със сървърната и техническата страна за вас, така че можете да се съсредоточите върху развитието на вашия бизнес.

За разлика от други хоствани решения за електронна търговия, BigCommerce има вградена интеграция с WordPress, която ви позволява да използвате гъвкавостта на WordPress, като същевременно се възползвате от силата на електронната търговия без глави на BigCommerce. С прости думи, вашият уебсайт ще бъде бърз и сигурен, без значение колко трафик получавате.

BigCommerce се интегрира с всички популярни портали за плащане, включително Stripe, PayPal, Apple Pay, Square, Amazon Pay, Visa Checkout, Chase Pay, Ayden и други. За разлика от Shopify , BigCommerce не начислява такса за транзакции, за да използвате тези портали за плащане.

Можете да започнете с един от многото им предварително създадени шаблони за уебсайтове и да ги персонализирате, за да отговарят на вашите нужди, използвайки техния лесен инструмент за създаване на уебсайтове.

\"\"

 

BigCommerce идва с много вградени функции за обработка на оптимизацията на реализациите, като например изоставяне на кошница, подобрено търсене на продукти, отзиви за продукти, купони и др.

Най-добрата част е тяхното табло за управление, което ви позволява да видите показателите, които да ви помогнат да развиете бизнеса си с доверие.

Против

Ако сте само началото, тогава ще намерите BigCommerce цените малко по-високи от други строители на уебсайтове в списъка.

Тъй като това е собствена платформа, мигрирането от BigCommerce ще бъде трудно.

Ценообразуване

BigCommerce идва с 15-дневен безплатен пробен период за всички планове. Техните основни планове на $ 29,95 на месец, който идва с всички основни функции, които ще трябва. Можете да преминете към плюс план, който струва $ 79.95 на месец за допълнителни функции за оптимизиране на реализациите. Техният про план струва $ 249.95 на месец, което има всички допълнителни функции, които може да ви трябват.

Най-добрата част за BigCommerce в сравнение с Shopify и други платформи за електронна търговия на трети страни е, че те имат безпроблемна интеграция с WordPress, което може да бъде огромен плюс, ако искате да комбинирате гъвкавостта на WordPress с мощта на BigCommerce.

5. Shopify

\"\"

Shopify е друг популярен eCommerce уебсайт, създаден специално за онлайн магазини и уеб сайтове за електронна търговия . Тя захранва повече от половин милион предприятия с 1 милион активни потребители. Продуктите на стойност над 40 млрд. Долара са продадени на платформата Shopify.

Професионалисти

Shopify е напълно хоствано решение, което означава, че не е нужно да се притеснявате за управлението на софтуера, инсталирането на актуализации или поддържането на резервни копия . Shopify прави всичко това за вас.

Той предлага интегрирано решение за плащане, наречено Shopify Payments. Можете също да добавите шлюзове за плащания на трети страни, за да приемате плащания.

Като създател на уебсайтове за електронна търговия, Shopify идва с пълно управление на инвентара, неограничен брой продукти, мощни статистики, лесни маркетингови решения, всички подредени под един покрив. Те имат hunereds на проекти, за да избирате, и никога няма да се наложи да добавите код.

\"\"

Със своя интуитивен интерфейс за плъзгане и пускане, Shopify го прави изключително лесен за създаване на пълноценен магазин за електронна търговия. Те също така предлагат и POS магазини, които ви позволяват да продавате продукти на място, като приемате всички кредитни карти и се възползвате от инструментите на Shopify, доставките, маркетинга и статистиката.

Можете дори да интегрирате Shopify в WordPress , което ви позволява да използвате и двете големи решения едновременно.

Против

Ако току-що започвате, може да откриете, че цените на Shopify са малко по-високи от някои други строители на уебсайтове в този списък.

Ако някога искате да преместите уебсайта си от Shopify, ще ви бъде доста трудно да го направите.

Ценообразуване

Основният план на Shopify ще ви струва $ 29 на месец. Можете да го надстроите до Shopify за $ 79 на месец или Advanced Shopify за $ 299 на месец. Shopify предлага и план за Shopify Lite за $ 9 на месец, което основно ви позволява да добавите бутон за покупка на всеки уебсайт.

Ако искате безпроблемно строител уебсайт електронната търговия, а след това Shopify може да бъде идеалният вариант за вас.

6. Weebly

\"\"

Weebly е лесен за използване софтуер за изграждане на уебсайтове с много добри проекти. Тя включва красиво изработена страница строител, който ви позволява да редактирате вашия сайт, без да научите какви умения за кодиране.

Професионалисти

Weebly е напълно хоствана платформа, така че не е необходимо да инсталирате и управлявате софтуер. Те се грижат за хостинг на вашия сайт и за управление на целия софтуер, който работи в бекенда.

Той идва с десетки уеб дизайн, който да се използва като отправна точка за вашия сайт. Тези великолепни дизайни са напълно редактируеми, използвайки редактора на живи страници на Weebly.

\"\"

Weebly също има вградена поддръжка за електронна търговия. Това ви позволява лесно да създадете онлайн магазин и да започнете да продавате.

Всеки сайт на Weebly идва с вградени функции за формуляри за контакти , фото галерии, плъзгачи и др. Това ви позволява лесно да добавяте функции към уебсайта си без сложен процес на настройка.

Против

Weebly е напълно хоствана платформа, така че сте заключени в предлаганите от тях функции. Не можете да наемете разработчик или дизайнер, за да добавите нова функционалност на функцията към уебсайта си.

Weebly таксува 3% такси за транзакции за всяка покупка, извършена чрез вашия магазин за електронна търговия. Ще трябва да надстроите до бизнес плана си, за да избегнете тези допълнителни такси.

Ценообразуване

Weebly идва с много основен безплатен план. Техните платени планове започват от $ 8 на месец, които се таксуват годишно. Про-планът струва $ 12 на месец, а бизнес планът им струва $ 25 на месец.

Ако се чудите как се натрупва срещу WordPress, проверете сравнението на Weebly срещу WordPress .

7. Квадратично пространство

\"\"

Squarespace е популярен напълно изграден уебсайт строител, известен със своите страхотни дизайни и лекота на използване.

Професионалисти

Squarespace идва с корпоративна инфраструктура за хостинг на вашия сайт. Тази сигурна и стабилна платформа ви позволява да се съсредоточите върху развитието на вашия бизнес, без да се притеснявате за хостинг.

Squarespace включва тонове уеб дизайн, за да започнете. Всички тези проекти са напълно готови за всички видове съдържание. Те са напълно редактируеми и Squarespace дори ви позволява да използвате няколко шаблона за един и същ уебсайт наведнъж.

\"\"

Добавянето на съдържание към вашия сайт е много лесно на Squarespace. Просто посочете някъде в сайта си и започнете да пишете. Можете лесно да плъзгате и пускате елементи на страници, за да създадете свои собствени оформления за минути.

Squarespace също има план за електронна търговия, който ви позволява да добавите онлайн магазин към вашия сайт. Той предлага приятен интерфейс за управление на вашите продукти, рекламни места, поръчки, отстъпки за купони и др.

Против

Squarespace предлага ограничени интеграции с услуги на трети страни, което може да се окаже пречка в развитието на вашия бизнес.

Техните планове за електронна търговия позволяват само за обработка на плащания Stripe, Apple Pay и PayPal. Не можете да добавяте допълнителни шлюзове за плащане.

Ценообразуване

Squarespace сайтове започват от $ 12 на месец и $ 18 на месец. Онлайн магазините им започват от $ 26 и $ 40 на месец.

Squarespace е красиво проектирана платформа, която предлага много лесни за използване функции. Тя може да бъде перфектна, ако просто искате бързо да изградите уебсайт.

Ако се чудите как се натрупва срещу WordPress, тогава погледнете нашето сравнение на Squarespace срещу WordPress .

8. GoDaddy Website Builder

GoDaddy е един от най-големите доставчици на имена и хостинг услуги в света. Те предлагат прост и елегантен уебсайт, който включва и хостинг.

Професионалисти

GoDaddy Website Builder е прост и лесен инструмент за създаване на професионално изглеждащи уеб сайтове. Той идва с предварително заредени няколко готови за използване блока, които можете да плъзгате и пускате, за да изградите различни оформления.

\"\"

Тя също има интегрирана фотобиблиотека с професионални изображения от Getty Photography, които можете да използвате на вашия сайт. Можете също да качвате свои собствени снимки и да създавате галерии с изображения.

Създателят на уебсайтове на GoDaddy работи и на по-малки екрани. Това ви позволява да работите на уебсайта си в движение с мобилния си телефон или таблет.

Против

Тя не е толкова богата и гъвкава, колкото повечето други строители на уебсайтове в този списък. Той предлага ограничен набор от функции с по-малко възможности за дизайн.

Това е доста трудно да преместите вашия сайт от GoDaddy Website Builder в WordPress .

Ценообразуване

Личен план струва $ 5.99 / месец, бизнес план за $ 9.99 / месец и бизнес плюс план за $ 14.99 / месец. Всички планове се таксуват годишно.

GoDaddy Website Builder може да се използва за основен уебсайт с няколко страници. Въпреки това, не е добър избор за изграждане на богати на съдържание уебсайтове.

9. WordPress.com

\"\"

WordPress.com е услуга за блог и хостинг на уеб сайтове, управлявана от Automattic. Той е създаден от Мат Мъленвег, съосновател на WordPress софтуер с отворен код, откъдето идва и името WordPress.com. За да научите повече, вижте нашата статия за това как са свързани WordPress.com и WordPress.org .

Въпреки това, WordPress.com не е същото като самоприемното WordPress.org. Моля, вижте нашето сравнение на WordPress.com срещу WordPress.org за повече подробности.

Професионалисти

WordPress.com е услуга за уеб хостинг. Построен на върха на същия софтуер на WordPress, но с напълно потребителски опит. Не е нужно да се притеснявате за софтуера и резервните копия, тъй като WordPress.com се грижи за него.

Техните безплатни и платени планове имат различен набор от функции. Всички планове позволяват на потребителите да избират от стотици безплатни и платени WordPress теми. След това можете да използвате вградения персонализатор, за да добавите заглавието на сайта си, да използвате приспособления, да добавяте менюта за навигация и т.н.

\"\"

Тя не предлага същата функционалност на плъзгане и пускане на други уебсайтове. Въпреки това, можете лесно да персонализирате проектите до известна степен.

Против

Не можете да инсталирате потребителски плъгини или теми, освен ако не надстроите до техния бизнес план.

Премиум и по-ниски планове нямат функции за електронна търговия или поддръжка на рекламна мрежа от трети страни. С бизнес плана можете да използвате WooCommerce и рекламни мрежи на трети страни. Все пак трябва да спазвате правилата и условията на WordPress.com.

Ценообразуване

Основният план е свободен, но е изключително ограничен. Личният им план започва с 4 долара на месец, които се таксуват годишно и включват потребителски домейн. Премиум планът струва $ 8.25 на месец, който се таксува ежегодно и ви дава възможност да печелите от вашия сайт и усъвършенстван дизайн. Бизнес планът струва годишно 24,92 долара на месец и ви дава възможност да имате електронни магазини и потребителски плъгини.

10. Wix

\"\"

Wix е друг популярен софтуер за изграждане на уеб сайтове, базиран на облак. Той предлага лекота на използване, съчетана с мощен набор от функции за лесно изграждане на уебсайта ви.

Професионалисти

Wix е напълно хоствана платформа, така че няма да се налага да плащате за хостинг. Получавате достъп до стотици шаблони, които да изберете за дизайна на уебсайта си. Всеки шаблон е напълно редактируем с интуитивния си конструктор за изтегляне и пускане.

\"\"

Той също така идва с десетки безплатни и платени приложения, които можете да инсталирате на уебсайта си. Тези приложения ви позволяват да добавяте нови функции и функции към уебсайта си. Някои от тях са създадени от Wix, а други са създадени от други разработчици.

Wix предлага безплатен план с ограничена пропускателна способност и съхранение. Въпреки това, можете да използвате този план, за да тествате шофирането им чрез изграждане на уебсайтове. Тя не включва име на домейн , така че ако решите да запазите уебсайта си, можете да преминете към премиум план.

Можете също така да получите безплатен SSL с всички Wix планове, но ще трябва да го включите за вашия уеб сайт.

Против

Плановете за Free and Connect Domain ще покажат на Вашия уебсайт реклами с марка Wix. За да премахнете тези реклами, трябва да надстроите до планирания от Combo или Unlimited.

Ако някога решите да преместите уебсайта си далеч от Wix , ще откриете, че е доста сложно да го направите.

Техният план Connect Domain, който струва $ 9.16 на месец, ви позволява да свържете име на домейн по избор, така че ще трябва да закупите име на домейн поотделно.

Ценообразуване

Wix предлага ограничен свободен план с марка Wix поддомейн. Можете да свържете домейн за $ 9.16 на месец. Техният комбо план започва от $ 14.95 / месец и ще получите безплатно име на домейн. Планът за електронна търговия струва $ 26,25 на месец.

Ако се интересувате от това как се подреждат срещу WordPress, вижте нашето сравнение на Wix срещу WordPress .

11. BoldGrid

\"\"

BoldGrid е нов вид уебсайт, който е изграден върху WordPress. Той е достъпен като самостоятелен WordPress плъгин, както и напълно хостван пакет за уеб сайтове.

Професионалисти

BoldGrid е изграден върху WordPress, така че можете да се възползвате напълно от WordPress с персонализирано потребителско изживяване. Създателят на уебсайтове на BoldGrid ви позволява да изберете професионален дизайн от тяхната галерия от теми.

След това можете да персонализирате тези дизайни с помощта на инструмента за плъзгане и пускане. Можете да посочите и кликнете върху който и да е елемент в раздела за преглед, за да редактирате неговите свойства. Можете лесно да променяте цветовете, шрифтовете, оформленията, менютата за навигация и приспособленията.

\"\"

Нуждаете се от промоционален уебсайт ? BoldGrid създава един за вас с едно кликване. Това ви позволява да изпробвате новите си дизайни, оформления, приставки и теми, преди да можете да ги виждате на живо.

Той също така идва с пълен WYSIWYG редактор на страници. Няма повече догадки при редактиране на страниците в WordPress. Ще получите точно това, което виждате в прозореца на редактора на страницата. Можете също да използвате GridBlocks за просто плъзгане и пускане на елементи в страницата си и изграждане на собствени оформления от нулата.

Всички теми на BoldGrid са готови за WooCommerce . Това ви позволява лесно да създадете витрина с помощта на BoldGrid за изграждане на влачене и пускане (вижте нашия списък с най-добрите хостинг компании на WooCommerce ).

Против

BoldGrid работи на върха на WordPress, така че все още ще имате нужда от самостоятелно хостван WordPress.org уебсайт, за да го използвате.

Но добрата част е, че резервните копия са включени чрез BoldGrid резервни копия, така че не е нужно да се притеснявате за това.

Ценообразуване

Основният плъгин на BoldGrid е достъпен за безплатно изтегляне. Ще ви е необходим хостинг акаунт и име на домейн, за да го инсталирате и използвате. Ние препоръчваме да използвате InMotion хостинг, защото те са официален хостинг доставчик на BoldGrid.

Това означава, че можете лесно да настроите BoldGrid с няколко кликвания върху платформата на InMotion Hosting .

InMotion Hosting се съгласи да предложи на потребителите на WPBeginner 50% отстъпка от хостинг. Кликнете тук, за да започнете с InMotion хостинг .

Ако искате да използвате WordPress, но с лекотата на хостваните уеб-конструктори, то BoldGrid ще бъде идеален за вас.

12. Ucraft

\"\"

Ucraft предлага лесен за използване уебсайт строител за блогове и фирми, които искат да добавят кошница за пазаруване и да започнат да продават продукти.

Професионалисти

Ucraft идва с конструктор за изтегляне и пускане на уебсайтове с десетки шаблони за избор. Всички дизайни на уебсайтове са напълно мобилни. Първият старт с основен уебсайт отнема само няколко минути и не изисква технически умения.

Те предлагат ограничен план и ви позволяват да добавите свое собствено име на домейн. Всички платени планове включват една безплатна регистрация на домейн.

Всички платени планове включват и функции за електронна търговия с повече от 70 метода на плащане, за да приемат онлайн плащания. Други забележителни характеристики включват търсене в сайта, Google Шрифтове, магазини с няколко валути, многоезичен уебсайт, купони за отстъпка и др.

Освен това Ucraft има достъп до няколко инструмента и услуги на трети страни като Google Analytics, Live Chat , Zendesk, Интерком и др.

Против

Има достатъчно налични интеграции, но вие сте ограничени само до наличните понастоящем.

Про планът на уебсайта ви позволява да добавяте само 50 продукта наведнъж. Вие ще трябва Pro Shop план, за да добавите още продукти.

Ценообразуване

Ucraft предлага ограничен свободен план с възможност за свързване на вашето собствено име на домейн. Техните платени планове започват от $ 10 на месец за Pro Website, $ 21 на месец за Pro Shop, $ 39 на месец за BigCommerce.

Нашият избор за най-добър уебсайт строител
След внимателна оценка на различни строители на уебсайтове, ние вярваме, че WordPress ги побеждава в цялостната производителност, лекотата на използване, цената и гъвкавостта.

WordPress е отличен избор както за начинаещи, така и за бизнес сайтове. Някои от водещите световни марки използват WordPress на своите уебсайтове. Вижте всички причини да изберете WordPress като уебсайт строител.

Ако искате да изградите уебсайта си с най-добрия уебсайт, тогава започнете с WordPress с помощта на Bluehost . Това определено е нашият # 1 избор.

Можете да прочетете нашето ръководство за стъпка по стъпка как да направите уебсайт за подробни инструкции.

Ако търсите да изградите онлайн магазин (eCommerce website), тогава ние препоръчваме BigCommerce да бъде най-добрият строител на уебсайтове, тъй като предлага всички функции, които ще ви трябват на най-добрата цена.

Ако искате алтернатива на WordPress , тогава ви препоръчваме да използвате Constant Contact Builder или Gator.

Постоянен Контакт Website Builder е най-добрият безплатен уебсайт строител. Той предлага интелигентен AI захранва уебсайт строител за малки предприятия, който ви помага да изградите потребителски уебсайт за минути. Можете да започнете безплатно, за да създадете блог, бизнес, уебсайт и дори онлайн магазин.

Gator е премиум платформа за изграждане на уебсайтове, предлагана от популярната уеб хостинг компания HostGator . Той има много мощни функции, които трябва да започнете.

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да изберете най-добрия уебсайт за вашия проект. Може също да искате да видите списък с инструменти, които да ви помогнат да развиете уебсайта си .

Ако ви харесва тази статия, тогава се абонирайте за нашия канал в YouTube за видеоуроци за WordPress. Можете да ни намерите и в Twitter и Facebook .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top