fbpx

За нас

КАК ЗАПОЧНАХМЕ
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
НАШИТЕ КУРСОВЕ
НАПРАВЛЕНИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ
Как започнахме 01

Как започнахме

Идеята за академията се ражда още в началото на 2010г.

От малка страница за уроци в помощ на ученици, страницата се разраства постепенно в школа по информатика и информационни технологиии, електроника и роботика. Уроците се провеждат първоначално само присъствено.
С развитието си, школата започва да провежда и курсове в онлайн формат. Официално академията стартира своята дейност през 2018г.

Нашата учителка по уеб дизайн и уеб програмиране – Десислава Жекова, започнала при нас от самия старт споделя защо се е присъединила към екипа:

“Започвайки моята кариера като учител, не смятах да продължавам дълго. Бях се насочила към web design и най-вече Front-End Development. Но след година всичко се беше променило. Вече знаех, че искам да преподавам и да работя с деца. Харесваше ми, макар че имах много да уча за децата. Мечтаех да изградя академия. Дълги години осъществяването на мечтата беше само илюзия. Но когато срещнеш съмишленици, които да харесват това, което и ти, и имаш възможност да работиш с такива професионалисти, то тогава всичко се получава.”
В момента екипа, които работи за развиване на академията е от доказали се професионалисти и като учители и като IT специалисти.”

Какво предлагаме 02

Какво предлагаме

Предлагаме както обучение в класната стая, така и онлайн обучение по заявка. Курсовете са разпределени за малки и големи, за ИТ специалисти, търсещи работа, служители и работодатели, и др.
Под формата на индивидуални или групови уроци, както на място така и онлайн, целта ни е да улесним максимално всеки от Вас, който желае да се усъвършенства в IT сферата.

Нашите курсове 03

Нашите курсове

Учете с желание и постоянство

Тези, които с постоянство развиват уменията си и учат нови неща, могат да преодоляват предизвикателствата, да се справят, когато срещат трудности и да постигнат целите, които са си поставили.
Стараем се курсовете и уроците, които предлагаме да обхващат различни области от ИТ, да имат ясен учебен план, ясни цели, разбираеми уроци, достатъчно развит и всеобхватен материал.
По време на обучението се дават много домашни, тестове за проверка на знанията, и практически проекти.

Направления за обучение

So many academic goals that we expect you to achieve.

Детска академия

Ако всеки от малък не започне да развива своите способности и умения, както и да трупа знания с годините става по трудно. Да се разботи с деца е вдъхновяващо и интересно. В детската DS IT Academy сме разработили учебен план уроци по информационни технологии, компютърно моделиране и роботика. Специализираните курсове в другите направления в зависимост от подготовката на детето са подходящи за деца над 11г. Набляга се на практическите упражнения и развиване на малки проекти.

Уеб програмиране

Специализираните курсове по уеб дизайн ще Ви подготвят за бъдещ fron-end developer. Под ръководството на личен преподавател ще научите как да създавате модерни уеб сайтове и уеб приложения според критериите за качество, приети в уеб индустрията. Направихме подробни курсове за уеб технологиите, и практическите задачи ще помогнат да ги овладеете. От самото начало се научаваме да работим с жив код и самостоятелно да решаваме задачи, близки до реалните. Разполагате и с безплатен хостинг по време на обучението, за да тествате практическите задачи и да развивате свои проекти.

Графичен дизайн

Научете се да използвате растерни и векторни графики по всички възможни начини. Ярез курсовете в направление графичен дизайн ще се запознаете с техники за работа с изображения и шрифтове, проектиране на оформления и изработване на лого, уеб темплейти, брошури и визитки.

Програмиране

Компютърното програмиране е в основата на компютърните науки. Основното компютърно програмиране включва анализ на проблема и разработване на логическа последователност от инструкции за решаването му. Може да има много пътища за решение и компютърният програмист се стреми да проектира и кодира възможно най-ефективно.  Програмиста трябва да разбере изискванията, определи  кой език за програмиране е подходящ, проектира решението, кодира, тества, отстранява  грешки и пише документация, така че решението да бъде лесно разбираемо от други програмисти.

Потопете в различни езици за компютърно програмиране. Уроците и курсовете по програмиране са на разположение да ви запознаят с кодиране на PHP, Python, HTML, R, C ++ и много други. Открийте приликите между различните езици и разберете какъв език е правилният за дадена задача.

Видео и Аудио

Upload documents, presentations, images, and resources. Simply drag and drop content from your computer straight into the course.

В помощ на бизнеса

Компютърните технологии се развиват с много бързи темпове, това изисква от бизнеса подготвен и квалифициран персонал който да гарантира неговото бъдеще.

Ние от DS IT Academy сме подготвили редица курсове в помощ на бизнеса:

  • Разработка на софтуер
  • Видео / Аудио обработка
  • Графичен дизайн
  • работа с Офис пакет
  • Създаване и Менажиране на електронни магазини.
home-1-bg
Уроците минават леко и неусетно. Благодаря за проявеното разбиране и добре обяснен учебен материал. Вече работя спокойно.
1
Научих страшно много при Вас и сега съм много по уверена и смела. Разбрах, че това е което искам да правя и да се докажа.
blog
Изключително съм доволна от промяната в синът ми. Стана по спокоен и вече не стои цял на компютъра играейки игри, а виждам проекти, които дори на мен ми се виждат интересни и забавни.