fbpx

Уеб програмиране за деца – HTML, CSS, JavaScript

kids-coding
07
сеп.
240.00 лв

За кого е предназначен курса:

  • Курсът е предназначен за деца от 11-14г. /5-7клас/, който са се насочили към изучаването на азбуката на WEB програмирането, първи стъпки в уеб дизайна, придобиване на основни умения в ИТ.

В рамките на курса учениците ще направят собствена Уеб страница с интегрирано видео, анимации, ефекти и различни шрифтове. Ще разберат как да я направят достъпна в Интернет, как работи хостинг сървърите и какво е домейн.

Ще се запознаем с основните елементи и синтаксиса на HTML, CSS и JavaScript; Ще се научим как да добавяме стил към нашата самостоятелно написана уеб страница, как да променям цветове, размери, шрифтове; Ще си говорим как да добавим и работим с ефекти, които да продадат уникалност на нашата уеб страница.

Какво е необходимо за участие в курса:

Необходимо е родителите желаещи да запишат детето си в курса да го запишат предварително, като направят това на място в административния офис на компютърно образователния център „DS IT Academy”( Комплекс “Виста М”, етаж 3), или от страницата за записване на курса.

Курсовете могат да бъдат изцяло онлайн или на място.
*Заплащането  се прави по банков път.

Мащаб на групата:

Обучението се провежда в малка ( бутикова ) група, ограничена до 6 участника, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения.

Ползване на личен или служебен лаптоп:

За нуждите на обучението са осигурени компютри за всички курсисти. Тези от тях, които все пак искат да ползват свой собствен лаптоп, могат да го носят.

Продължителност: 16 занятия *90мин./2 учебни часа/

Съдържание на учебния план за курса

Общо уроци 35 уроци Време 16 седмици

Лектор

„Добрият учител не знае повече от тези, на които преподава. Той просто знае преди тях.“

0.0

0 оценка

5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
240.00 лв

Абонамент за новини

* задължителни полета
Позволени канали

Моля изберете начините по които искате да получавате известия от DS IT Academy:

Може да се отпишете от бюлетина по всяко време като кликнете във футъра на получения мейл.

Mailchimp е нашата имейл маркетинг платформа. При кликане на бутон абонирай се, твоя имейл бива записан в Mailchimp. Научи повече за Mailchimp условията за поверителност.