fbpx

Роботика с Tinusaur I

tinusaur
05
сеп.
300.00 лв

Какво ще включва курса за ученици?

⇒ Започваме със сглобяване на платките. Запояваме с поялник. Научаваме какво е ток, напрежение, съпротивление, както и повече за компонентите на нашата платка. Запознаваме се с основни закони на физиката и други природни науки.

⇒ Получаваме малък компютър, който сме си сглобили сами – от нулата.Започваме със сглобяване на платките. Запояваме с поялник. Научаваме какво е ток, напрежение, съпротивление, както и повече за компонентите на нашата платка. Запознаваме се с основни закони на физиката и други природни науки.

⇒ Пишем програми с блокове или на езика C с помощта на платформата Блоктину. Научаваме какво е алгоритъм и програма, както и какво е променлива, условен преход, цикъл и много други.

⇒ Създаваме интересни проекти, работим в екип, правим презентации. Научаваме как да правим връзка между физичните явления в заобикалящия ни свят и софтуера.

Какво те очаква!

Залагаме на сериозен инженерен подход (работим с електронни платки и микроконтролери). В началото учениците се запознават с основни понятия от физиката, механиката и електрониката, за да могат смело да надградят с усвояването на уменията по запояване, проектиране и конструиране на техните роботизирани проекти. По време на курса учениците се запознават с разнообразни микроконтролери, като обучението стартира със сглобяването на собствен микроконтролер – Тинузавър /Tinusaur/, който е българска разработка на Невен Боянов /партньор на DSIT Academy/.

График Добрич: – неделя от 10:00 ч. – 12:00 ч.

Къде: Школа ДСИТ Академи; к-с”Виста М” 3 ет.

Таксата за посещение на курса, състоящ се от 10 занятия (по 120 мин.) е 300 лв.*** и може да бъде платена на две вноски.
В таксата на курса се включват всички консумативи, необходими за провеждане на занятията. Всички сглобени микроконтролерни платки и роботи остават за участниците в курса след неговото приключване.

Съдържание на учебния план за курса

Общо уроци 25 уроци Време 10 седмици

Лектор

„Добрият учител не знае повече от тези, на които преподава. Той просто знае преди тях.“

0.0

0 оценка

5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
300.00 лв

Абонамент за новини

* задължителни полета
Позволени канали

Моля изберете начините по които искате да получавате известия от DS IT Academy:

Може да се отпишете от бюлетина по всяко време като кликнете във футъра на получения мейл.

Mailchimp е нашата имейл маркетинг платформа. При кликане на бутон абонирай се, твоя имейл бива записан в Mailchimp. Научи повече за Mailchimp условията за поверителност.