fbpx

Материали за печат – или да се научим да работим с Adobe Indesign

banerindd
12
юни
170.00 лв

Кратко представяне на курса:

Използвайки InDesign, вие можете да изработвате пълноцветни документи с професионално качество за високопроизводителни печатни машини или да разпечатвате на широк набор изходни устройства като например настолни принтери и графични устройства с висока разделителна способност, или да експортирате към различни формати, включително PDF и F.PUB.

Писатели, художници, дизайнери и издатели могат да комуникират с по-широка аудитория откогато и да е било и използвайки голямо разнообразие от медии.

За кого е предназначен курса по MS Excel:

Курсът е предназначен, както за абсолютно начинаещи, така и за тези, които имат начални познания и желаят да ги доразвият към едно професионално ниво.

Ако сте новаци в InDesign, вие ще научите фундаменталните понятия, които е необходимо да знаете, за да можете да накарате програмата да работи за вас. Ако вече сте използвали Adobe InDesign, тогава записвайки се в нашия курс, ще се научите как да използвате множество възможности за напреднали, включително ценни съвети и техники за използването на последната версия на InDesign. В края на курса ще имате възможност да направите свой собствен проект.

Групите са разделени на възрастови групи : Ученици и Възрастни

Какво е необходимо за участие в курса:

Необходимо е курсистите желаещи да вземат участие в курса да се запишат предварително, като направят това на място в административния офис на компютърно образователния център „DS IT Academy”( Комплекс “Виста М”, етаж 3), или от страницата за записване на курса. Курсовете могат да бъдат изцяло онлайн или на място.
Заплащането  се прави по банков път.

Мащаб на групата:

Обучението се провежда в малка ( бутикова ) група, ограничена до 5 участника, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения.

Ползване на личен или служебен лаптоп:

За нуждите на обучението са осигурени компютри за всички курсисти. Тези от тях, които все пак искат да ползват свой собствен лаптоп, могат да го носят.

Издаване на Сертификат:

В края на курса се държи тест, като на всеки справил се курсист се издава Сертификат.

Основни моменти в курса

Съдържание на учебния план за курса

Общо уроци 111 уроци Време 10 седмици

Лектор

„Добрият учител не знае повече от тези, на които преподава. Той просто знае преди тях.“

0.0

0 оценка

5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
170.00 лв

30-Day Money-Back Guarantee

Want to be a successful photographer? Take this course NOW.

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion

Абонамент за новини

* задължителни полета
Позволени канали

Моля изберете начините по които искате да получавате известия от DS IT Academy:

Може да се отпишете от бюлетина по всяко време като кликнете във футъра на получения мейл.

Mailchimp е нашата имейл маркетинг платформа. При кликане на бутон абонирай се, твоя имейл бива записан в Mailchimp. Научи повече за Mailchimp условията за поверителност.